Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Intake pro Cleaner Petrol - технически спрей

Обява №: 15906  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 08:34  |  Преглеждания: 275
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

Допълнителна информация
Активен очистител на въздушния тракт - за повече мощност на двигателя и стабилна и икономична работа. Продуктът е лесен и бърз за използване, дава незабавен резултат. Флаконът от 500 мл е достатъчен за третирания на 2-3 автомобила. Сега на достъпната цена от 25 лева и с възможност за незабавна доставка по куриер на следващия ден.
Ефективно прочиства всмукателни клапани, датчици, дросели и цилиндрови камери на бензинови двигатели. Подобрява функционалността на ламбда сондите и каталитичните конвертори. Прочистването не изисква демонтажи, а само достъп на шлауха за впръскване до всмукателния колектор и отнема около 5-10 мин. Препаратът на спрея е безопасен за двигателя и без риск от детонации.
-Разтваря и отстранява смола, лак, катран, нагари и наслоявания.
-Възстановява пълноценния въздушен поток към горивната камера и пълния ход на клапаните.
-Подобрява старта и динамиката, ускорява развъртането на двигателя и оптимизира консумацията на гориво.
-Стабилизира работата в режим на празен ход.
-Намалява димността.
Ефикасно действа по целия тракт: EGR клапан (на колектора) - клапан празен ход - дросели - електронни модули - датчици въздушно налягане - всмукателни клапани - картерни вентилиращи системи. Перфектно приложим също и при по-стари двигатели с карбуратор, прочиствайки трайни отложения нагари.
Този препарат осигурява една необходима и професионална грижа за двигателя, препоръчителна на определен пробег.
Употреба:
• Откачете гъвкавия маркуч за подаване на въздух към двигателя, така че да имате достъп до всмукателния колектор след въздушния филтър.
• Разпръсквайте обилно навътре в колектора.
• Стартирайте двигателя.
• Впръсквайте на интервали 7 - 10 пъти в колектора. По време на това прочистване двигателят трябва да се държи в известни обороти, тъй като изхвърлянето на замърсяванията може да доведе до задавяне и гаснене (което е нормално).
• Почистете и вътрешната вентилационна система на картера.
За да получите максимума за парите си, направете паралелно прочистване на инжекционната система, добавяйки в горивото Complex Petrol System Cleaner или Ultimax Petrol препаратите на XENUM.
Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http: //www. bulmotors. com


Цена: 35 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg