Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
   

Често задавани въпроси

    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Допълнителна информация за Ваше улеснение

1. Регистрация в сайта AutoBazar.bg – как става?

Влезте в сайта AutoBazar.bg. Открийте и кликнете върху "Регистрация". Ще се отвори прозорец "Регистрация". Попълнете зададените полета и кликнете върху "Създай". В своята поща ще получите имейл с линк "Активиране на акаунт". Кликнете върху него, за да активирате регистрацията си. Понякога се случва някои сайтове да определят съобщението за активиране като нежелан имейл, и в този случай ще може да го намерите в папка Спам (SPAM).
Ако в продължение на няколко часа не получите имейл за активиране, поискайте нов имейл за активиране от следния линк - autobazar.bg/pages/resend.php

ВНИМАНИЕ: Поради независещи от нас технически причини, например претоварване на определени пощенски сървъри, може да получите имейла с линка за активиране със закъснение. За преодоляване на това неудобство, AutoBazar.bg Ви предоставя, след активиране на бутона "Създай" и последващо кликване върху "Вход", незабавен еднократен достъп до Вашия акаунт, който е валиден за една сесия. За постоянен достъп - изчакайте имейла с линка за активиране.

2. Как мога лесно да се свържа с вас?

Можете да се свържете бързо и лесно с нас по един от следните начини:
1. Влезте във Вашия акаунт и кликнете върху линка "Съобщения" в горната част на екрана. В страницата която ще ви се отвори, кликнете върху линка "Администратор" в лявата част на екрана и оставете Вашето съобщение.
2. Открийте в долната част на екрана линка "Връзка с нас" и оставете Вашето съобщение.
3. Напишете ни имейл на info@autobazar.bg

3. Необходимо ли е да се регистрирам?

За да разглеждате публикуваните обяви, и/или да се свържете с продавач – не. Ако желаете да добавяте Ваши обяви и да имате достъп до допълнителните опции, които Ви предоставя Вашия акаунт – да.

4. Как да публикувам обява?

За да публикувате Ваша обява на сайта кликнете върху "Добави обява". В отворения прозорец трябва да попълните задължителните полета, а останалите- по Ваш избор. Може да добавите видео клип или снимка/и за онагледяване на обявата. Когато сте готови, кликнете върху "Публикуване".

Добавянето на видео или снимка към обявата не е задължително, но те правят обявата много по-атрактивна и повишават шанса за успешна реализация на стоката или услугата, която предлагате.

Ако изпълните процедурата за публикуване на обява, но все още нямате регистрация в сайта, веднага след като кликнете върху "Публикуване" ще бъде изпратен имейл с линк "Активиране на акаунт" до Вашата поща. Кликнете върху него, за да активирате регистрацията си, а съответно и обявата.

ВНИМАНИЕ: За публикуване в сайта AutoBazar.bg се допускат само обяви, които отговарят на зададените ОБЩИ УСЛОВИЯ. Тях може да откриете в раздел ПОМОЩ.

5. Как да заредиш портфейла си?

За да заредиш пари в профила си, следвай следните стъпки:
Стъпка 1 – Влезте в профила си и кликнете върху линка "Портфейл" в горната част на екрана.
Стъпка 2 – Въведете желаната сума и изберете една от възможните опции за плащане - ePay(EasyPay), PayPal, Банков превод.
Стъпка 3 – Захранете Вашия портфейл.

6. Какво е VIP обява? Как да направя обявата си VIP?

Ако желаете бързо да привлечете интерес към обявата си и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга може да направите обявата си VIP, като изберете "Моите обяви" и след това, в полето на избраната обява, кликнете върху "Направи VIP обява". VIP-обявите се показват и разглеждат многократно повече от безплатните обяви. Обявата става VIP за период от 7 дни. Цената за публикуване на "VIP обява" е 2,40 лв. с вкл. ДДС.

По същия начин можете да използвате опциите "Изкачване на 1-ва страница" и "Фон на обявата".

7. Колко обяви мога да публикувам? Имате ли лимит на обявите в отделните категории, както е в други сайтове?

В AutoBazar.bg може да публикувате колкото искате обяви – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Няма лимит за отделните категории.

8. Как да си направя Автокъща в AutoBazar.bg?

За да създавате своя Автокъща влезте във Вашия акаунт, кликнете на връзката "Създай Автокъща" и попълнете необходимата информация.

Автокъща в AutoBazar.bg може да се заявява само от активни потребители на сайта.
Трябва да отговарят на поне едно от посочените условия:

* Да са поддържали минимум 50 обяви за 30 последователни дни, като през този период са ползвали активно сайта.
* Да са промотирали обяви за минимум 50 лв.

9. Колко време ще присъства обявата ми в сайта AutoBazar.bg след публикуване?

Вашата обява ще присъства в AutoBazar.bg в продължение на 18 месеца, след което ще бъде архивирана. През този период можете нееднократно да редактирате/променяте/, архивирате и деархивирате/показвате или скривате/ Вашата обява, като изберете "Моите обяви" и съответната опция, изписана в полето на обявата. Архивираните обяви можете да видите в Моите обяви -> Архивирани (това са обяви, които са изтекли или са били архивирани от вас и не са видими в платформата). Обявите в "Архивирани" се изтриват автоматично 6 месеца след датата на архивиране.

Можете да изтриете Ваша обява/и, като поставите в полето на обявата отметка в квадратчето пред "Маркирай" и след това натиснете бутона "Изтрий маркираните" по-долу.

10. Как да получа предлаганата от вас безплатна VIP-обява?

За да получите безплатна VIP-обява е необходимо да публикувате не по-малко от десет обяви на сайта и след това да ни съобщите номер на обявата "Обява №", която да бъде поставена като VIP (не важи за обяви в категории "Резервни части", "Аксесоари и консумативи" и "Авто услуги"). Това може да направите по един от следните начини:
1. Влезте във Вашия акаунт и кликнете върху линка "Съобщения" в горната част на екрана. В страницата която ще ви се отвори, кликнете върху линка "Администратор" в лявата част на екрана и оставете Вашето съобщение.
2. Открийте в долната част на екрана линка "Връзка с нас" и оставете Вашето съобщение.
3. Напишете ни имейл на info@autobazar.bg
Останалото ще направим ние в рамките на деня.

11. Какво да правя ако не получа имейл за активиране?

Имейлът за активиране на акаунт дава възможност да се провери дали имейл адресът, който сте посочили, е валиден. Ако не сте получили този имейл, възможно е посоченият при публикуване на обявите или регистрация имейл адрес да е грешен. В такъв случай се регистрирайте отново. Понякога се случва някои сайтове да определят съобщението за активиране като нежелан имейл, и в този случай ще може да го намерите в папка Спам (SPAM). Ако в продължение на няколко часа не получите имейл за активиране, поискайте нов имейл за активиране от следния линк - autobazar.bg/pages/resend.php .

12. Забравихте Вашата парола?

Няма място за притеснение. Кликнете върху линка "Вход" в горната част на екрана и след това кликнете върху линка "Забравена парола?" по-долу. Напишете в полето Вашия имейл адрес, с който сте регистрирани в сайта, и после кликнете върху "Изпрати". Във Вашата поща ще получите имейл, който ще Ви даде възможност да възстановите достъпа до своя акаунт.

13. Как да активирам обява от секция "Архивирани"?

Влезте във Вашия акаунт и изберете "Моите обяви" след това кликнете върху "Архивирани". Намерете обявата, която искате да активирате и кликнете върху "Активиране".

14. Как да се свържа с подател на обява?

Лесно е! Просто отидете в обявата и кликнете върху линка "Изпрати съобщение" (ако продавачът е избрал да получава съобщение по имейл) или използвайте някои от другите начини за връзка с продавача (телефонен номер или Skype).

15. Как да си сменя паролата?

Влезте във Вашия акаунт и изберете "Моят профил". В полето "Парола" въведете новата парола. След това натиснете бутона "Запази".

16. Как да изтрия обява?

Влезте във Вашия акаунт и изберете "Моите обяви". Намерете обявата, която искате да изтриете. Кликнете в квадратчето пред "Маркирай". След това натиснете бутона "Изтрий маркираните" по-долу.

17. Как да изтрия профила си?

Влезте във Вашия акаунт, изберете секция "Моят профил" след това кликнете върху "Изтриване на моят профил" по-долу.
Важно: Моля, имайте предвид, че изтрит профил не може да бъде възстановен.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg