Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
   

TOP обяви

    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


TOP обяви

Какво представлява TOP обявата?

"TOP обява" е допълнителна платена услуга на сайта AutoBazar.bg, чрез която можете да привлечете интерес към обявата си и да постигнете бърза реализация на Вашата стока или услуга.

TOP ОБЯВИТЕ СЕ РАЗГЛЕЖДАТ ДО 50 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ СТАНДАРТНИТЕ ОБЯВИ!

Как да направя обявата си "TOP обява"?

За да направите обявата си TOP, влезте в акаунта си. В меню "Моите обяви" всяка обява има опция "Направи TOP" или ползвайте линка "Направи обявата TOP" в самата обява.

Защо TOP обявите се разглеждат по-често и с какво се отличават от другите обяви?

TOP обявите се показват на главната страница и заемат първите 2 позиции на страницата "Всички обяви". TOP обявите също така на ротационен принцип се показват на първа позиция в дясната част на сайта. Това прави TOP обявите по-ефективни от VIP обявите и увеличава шансовете за успешна сделка. На страницата на дадена категория се показват само TOP обявите от тази категория. Освен това TOP обявите се отбелязват със знак

Каква е цената за публикуване на "TOP обява"?

Цената за публикуване на "TOP обява" е 4,80 лв. с вкл. ДДС, при ползване на обявените в сайта методи за плащане: Чрез ePay.bg (Можете да платите от регистрирана карта /Visa, MasterCard, Visa Electron/, Микросметка, В брой /EasyPay/, С банков превод, На банкомат) или PayPal.com (Visa, MasterCard).
При плащане с изпращането на SMS на телефон 1096 с текст кода на обявата започващ с LTOP........ цената е 6 лв. с вкл. ДДС.
Важно! Цената за публикуване на "TOP обява" със SMS е по-висока поради таксата, която мобилните оператори задържат при всяко SMS плащане. Средно тази такса е повече от 60% от цената.

Какъв е срокът за публикуване на "TOP обява"?

Обявата става TOP за период от 7 дни. След изтичане на периода обявата продължава да е публикувана, но като безплатна обява.

Може да закупите TOP/VIP обяви с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Забележка: Обявите, които са публикувани в нарушение на ОБЩИТЕ ПРАВИЛА на сайта, се заличават независимо от това, че сте ползвали платена услуга и сумата не се възстановява.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg