Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
   

Препоръки за сигурност и безопастност

    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Препоръки за сигурност и безопастност

Сайтът AutoBazar.bg улеснява ежедневно своите добросъвестни потребители да предлагат стоките, вещите и услугите си за продажба или да намират изгодни оферти за това, което търсят. За съжаление има и хора, които използват този трафик на информация за извършване на измами.

Модераторите на сайта AutoBazar.bg извършват преглед на всяка публикувана обява, с оглед спазване на ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, и заличават нередовните и недопустими обяви.

Но рисковете при избора и придобиването на стока/вещ/ или ползването на услуга, начина на плащане и свързания с това обмен на информация, всеки трябва да преценява сам.

Екипът на AutoBazar.bg желае да сключвате сигурни и безопасни сделки и прави следните препоръки в тази насока:

- Не предавайте/изпращайте/ и не приемайте/получавайте/ стоки или вещи, за които не е договорена окончателна цена или определянето на цената е обвързано с неясни допълнителни условия. Извършвайте плащането само чрез доказали се и сигурни оператори.

- Всяка стока/вещ/ заслужава своята разумна цена. Не се подвеждайте от прекалено изгодни оферти. В такъв случай проверете на място, ако е възможно, или изискайте допълнителна информация и гаранции.

- Не предплащайте стоката/услугата/ и не изпращайте капаро.

Внимавайте особено когато Ви искат предплащане или капаро за стоки, които са с отложена доставка, без да сте проверили доставчика и без да сте подписали договор с него. Внимавайте много, когато Ви обещават бонуси или гарантирано осигуряване на работа, ако платите капаро.

- Не предоставяйте информация/лични данни, банкова информация, документи, която не е свързана и не е необходима за сключване на сделката. Често в емоцията си, че са открили търсената стока и в желанието си бързо да я придобият, хората стават по-невнимателни към информацията, която предоставят.

- Когато получавате стоката по куриер, изисквайте опцията за предварителен оглед и тест, преди да извършите плащането. Направете огледа/теста/ спокойно и обстойно.

- Защитете добре своя акаунт в AutoBazar.bg чрез сложна парола и не я споделяйте с никого.

Периодично може да сменяте своята парола чрез "Настройки на профила".

Бъдете внимателни с всяка нежелана от Вас кореспонденция.

- Ако станете жертва на измама веднага подайте жалба в полицията. Информирайте и нас, за да Ви окажем необходимото съдействие.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg