Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
   

Управление на моите обяви

    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

  Общи условия за ползване

  Управление на моите обяви

  Често задавани въпроси

  Сигурност и безопастност

  Защита на личните данни

     СУПЕР БОНУС

     TOP обяви

     VIP обяви

     Статус СПЕШНО!

     Бутон "ОБНОВИ"


Управление на моите обяви

Влезте в акаунта си и кликнете върху "Моите обяви". Можете да направите следното:

Редакция – след натискане на бутона "Редакция" ще се появи обявата във формата на нейното създаване и можете да коригирате или допълните всяко едно от полетата, включително да подмените/добавите снимка/и.

Архивиране – натискането на този бутон прави Вашата обява неактивна. Обявата остава налична в акаунта Ви, но не се вижда от потребителите на сайта. Винаги можете да реактивирате обявата си чрез натискане на бутона "Активиране".

Изтриване на обява – когато искате да изтриете обява от акаунта си трябва да поставите отметка в квадратчето пред "Маркирай" и след това да кликнете върху "Изтрий маркираните" най-долу на страницата. По този начин можете да изтриете няколко обяви едновременно.

Безплатната опция "Обнови" на сайта AutoBazar.bg Ви дава възможност веднъж дневно да изкачвате една Ваша обява, независимо от това кога е публикувана, на 1-ва позиция в сайта. Това освежаване прави избраната от Вас обява по-видима и разпознаваема.
В полето на всяка една обява ще откриете този бутон След като изберете коя обява искате да обновите, кликнете върху Бутона "Обнови" в нейното поле, за да я поставите на 1-ва позиция в сайта.

Ползване на специалните платени опции на сайта – кликнете върху:

"Направи TOP", "Направи VIP", "Изкачи на 1 позиция" или СПЕШНО! "Статус спешно"
и след като се отвори съответния екран извършете посочените действия.

Може да закупите TOP/VIP обяви с отстъпки над 50%. Как да закупя?

Посетете страницата с общите условия за ползване на платформата, за да се запознаете с тях.

Помощ    |    Често задавани въпроси    |    Защита на личните данни    |    Връзка с нас    |    Реклама    |    Карта на сайта   

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg