Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    DONATE❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Поли-алкилен-гликолно моторно масло Xenum XPG 5w40

Обява №: 15914  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 08:53  |  Преглеждания: 266
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

Двигателното масло XENUM XPG 5W40 е продукт от ново поколение, чиито характеристики значително превъзхождат тези на изделията на традиционните технологии.
Поли-алкилен-гликолните (ПАГ) и естерните масла са известни с уникалните си свойства, които ги отличават от всички други синтетични масла. Благодарение на богата на кислород природа на полимерите, комплексът ПАГ+Естери притежава несравними филмообразуващи свойства. И двата компонента са силно поляризирани и показват сходни афинитети към повърхностите, гарантирайки изключително нисък коефициент на триене. Те притежават по-висок вискозитетен индекс (VI) и по-добра устойчивост на механични натоварвания: вискозитетът остава стабилен при удължен пробег.
Отличната топлинна и оксидативна стабилност, както и високата солвентност, водят до драстично намаляване образуването на замърсяващи въглеродни отложения - предпоставка за по-дълъг експлоатационен живот и отлична производителност в условия на висока температура. Топлинния капацитет на ПАГ масло е по-висок в сравнение с традиционните масла, в резултат на което се подобрява охлаждането на двигателя при екстремни условия.
XENUM XPG 5W40 моторно масло е подходящо както за състезания и така и за ежедневна експлоатация. Приложимо и за най-екстремни условия, това масло надвишава стандартните изисквания по нормите на спецификациите на автомобилните производители.
СВОЙСТВА:
-Намалява разхода на гориво;
-Подобрява мощността и динамиката;
-Подобрява топлоотвеждането и охлаждането;
-Запазва стабилност през целия пробег;
-Запазва стабилност при много високи температури;
-Бърз студен старт при екстремно ниски температури;
-Подобрена чистота в двигателя.
ПРИЛОЖЕНИЕ:
XENUM XPG 5W30 се препоръчват се за всички съвременни бензинови и дизелови двигатели, както и оборудвани с нови системи, като: директно впръскване, common rail система за впръскване, турбокомпресор и катализатор. Специално разработени за модерни, технически усъвършенствани, бензинови и дизелови автомобили, както и за състезателни приложения.
Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.
Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.
СПЕЦИФИКАЦИИ:
ACEA C3-12
API SN
Отговаря на изискванията на:
MB 229.51/229.52
VW 502.00/505.00/505.01
Dexos 2
BMW Longlife-04


Цена: 39,90 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg