Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    DONATE❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Препарат за премахване на насекоми Anti Insekt

Обява №: 15908  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 08:36  |  Преглеждания: 199
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

NZ Nextzett Anti-Insekt е препарат за предварително третиране на автомобилната боя преди измиване. Anti-Insekt съдържа специални почистващи средства, които с лекота разграждат засъхналите насекоми и мръсотия от боята на автомобила, частите от хром, стъклото, гумите, страничните огледала и частите от пластмаса. Продукта не съдържа тежки химически разтворители, които отстраняват восъка и лака от боята.
NZ Nextzett Anti-Insekt премахва инсектите без необходимостта от гъба запазвайки боята и другите повърхности от надраскване. Просто напръскайте повърхността със спрея, оставете препарата да работи в продължение на 3 минути и след това престъпете към измиването на автомобила. Формулата не съдържа ензими, които могат да раздразнят кожата. Препарата на Nextzett е биоразградим и безопасен за околната среда.
NZ Nextzett Anti-Insekt е приятелското решение за предварително измиване на автомобила без да причините надраскване от полепналите инсекти. Специалната му формула така разгражда киселинните насекомите, за да могат безопасно да бъдат отмити.
След като насекомите се разпаднат, те произвеждат киселина, която може да увреди боята на колата, оставяйки трайни последствия. Понякога премахването на различните инсекти е трудна задача, но Nextzett Anti-Insekt е различен вид продукт. Формулата на NZ Nextzett използва почистващи средства, които са проектирани да разградят насекомите и друга мръсотия от превозното средство, без това да повлияе на самото превозно средство.
NZ Nextzett Anti-Insekt е предпочистващ продукт, което означава, че целта му е да отстрани упоритите замърсявания преди измиване на превозното средство. В процеса на измиване на автомобила, тези замърсители ще се премахнат лесно от боята с помощта на водната струя или помощта на микрофибърна кърпа. NZ Nextzett Anti-Insekt елиминира нуждата да търкате или стържете.
Anti-Insekt, ви спестява време, като оставя колата ви с трайно покритие. Тъй като няма тежки химически разтворители, няма нищо в Anti-Insekt, което е достатъчно силно, за да увреди покритието на лака и автомобилната боя. Този продукт ви спестява време при измиването на автомобила.
NZ Nextzett Anti-Insekt е безопасно решение за отстраняването на насекомите и други лепкави пътни мръсотии. Обработете предварително с Anti-Insekt и замърсяванията ще бъдат отстранени безпроблемно.
ПРЕДИМСТВА:
Премахва остатъците от насекоми и пътната мръсотия
Не премахва слоеве от восък или лак
Няма нужда да премахвате мръсотията с гъба
Препарата е биоразградим
Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии в онлайн магазина ни тук - http: //www. bulmotors. com


Цена: 17 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg