Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    Donate❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Синтетично карбон-графитно моторно масло Xenum GPX 5w40

Обява №: 15915  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 08:54  |  Преглеждания: 310
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

XENUM GPX 5w40 е синтетично висококачествено двигателно масло, съдържащо микро въглероден графит и значително превъзхождащо масово използваните моторни масла. Изключително специфичния микс от синтетични базови масла и високотехнологични добавки в комбинация с микро въглеродния графит, определят неговите важни предимства.
GPX 5w40 чувствително редуцира триенето между движещите се двигателни части, с което намалява и загубата на горивна енергия. Много ефикасно предотвратява контакта метал с метал и триенето между неравни повърхности. Всичко това води до намаляване на вътрешното триене и много голямо увеличение ефективността на горивото, както и до двукратно увеличение защитата срещу износване, в сравнение с популярните синтетични моторни масла.
Организациите ”Automotive Research Associates” и SAE (Society of Automotive Engineers) посочват изрично в тяхна публикация N° 750 677, че двигателното масло базирано на карбон-графитна дисперсия намалява разхода на гориво.
СВОЙСТВА:
-Значителна икономията на гориво (от -3 до -5%)
-Съществено намаляване на вътрешното триене
-Увеличение на мощността (от +2 до +5%)
-Значително намаляване потреблението на масло (до -80%)
-Чувствително намаляване шума на работещия двигател
-Подобрен студен старт
-Поддържа двигателя чист
ПРИЛОЖЕНИЕ:
Иновативната формула на това масло го прави отличен избор за всички съвременни високо ефективни двигатели, но също така и перфектно решение за по-старите автомобили, като тези от преди 1990 г.
Подходящо е за всички четиритактови петролни и дизелови автомобили и лекотоварни превозни средства, със или без турбокомпресор.
Използвайте точното количество масло, указано в сервизните инструкции на производителя.
Уникалния микро въглероден графит гарантира перфектна стабилност на колоидалните частици.
Този продукт е 100% безопасен за филтъра.
Всяка смяна на масло най-много си струва парите когато новото се налива в чист двигател. За максимална полза от смяната първо почиствайте с M-Flush: против разход на масло, нагари и киселинности, за възстановяване и подобрена работа на двигателя. Препаратът е единствен по рода си, за изключително прецизна, пълна и безопасна промивка по най-лесния и достъпен за всички начин. Обадете се за въпрос или вижте нашите обяви за добавката M-Flush.
СПЕЦИФИКАЦИИ:
API SN/CF
ACEA A3/B4/C3


Цена: 38,90 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg