Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    DONATE❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Специално стабилизирано Si-matrix микро-покритие за всички видове стък

Обява №: 15893  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 07:37  |  Преглеждания: 188
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

За продължително действие против задържане на вода, замръзване, светлинни заслепяващи отражения и трайно полепване на замърсители - за автостъкла и люкове, както и за сградни прозоречни стъкла.
Противодейства на образуването на варовикови и други наслоявания по всички видове стъклени и плексигласови повърхности и в бита, за фаянс, душкабини и подобни изделия.
Със своя стабилен, траен и невидим микрофилм, импрегниращ и запечатващ, дава повишена механична и термо-защита на третираните повърхности. Устойчив е срещу почистващи агенти и антифриз.
Създавайки репелентна защита, предизвиква бързо отичане на капки без задържане и обилно мокрене. Драстично намалява остатъците от насекоми по предни стъкла, улеснявайки бързото и пълно тяхно премахване.
Нанася се само върху чисти повърхнини.
За най-пълноценен резултат покритието трябва се нанася след максимум прецизно почистване.
При съмнения за наличие на стари или трайни отложения по повърхнини, микро-пори, шупли и т. н., за такова предварителното почистване следва да се използва специалния полир-препарат Glasspolish.
Нанасянето става с помощта на кърпа, като се втрива равномерно по обработваната площ. След изсъхването на микрофилма се прави заключително полиране със съвсем леко навлажнена микрофибърна кърпа от класа на Microfiber Inside Professional, така леко се отстранява и евентуално наслоен в излишък материал от покритието.
Не са известни вредни въздействия при съблюдаване на начина на употреба.


Цена: 38 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg