Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    DONATE❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Tornador Foam Z-011rs пистолет за пяна

Обява №: 15917  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 08:58  |  Преглеждания: 216
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на продавача

Първият импулсен пистолет за пяна, който преработва почистващата течност в плътна и трайно стабилна пяна и по този начин значително удължава времето за въздействие и реакция при почистването с препарат. Затова Tornador® FOAM Z-011RS е изключително подходящ за всякакво предварителна обработка, но също и за почистване на килими, велур и меки тапицерии. Включва два заменяеми дифузора за бързо покриване с пяна на обширни повърхнини. Идеален за почистване на силно замърсени вертикални повърхнини (товарни покривала или стени на помещения), изискващи по-продължително въздействие на препарат.
- за предварително почистване на повърхности, от малки до обширни;
- с нов вграден регулатор на въздушния дебит;
- вече с шарнирно съединение-нипел на входа на въздуха;
- ергономичен, студоизолиран и с ниски вибрации;
- с два взаимозаменяеми дифузора;
- за суха и гъста пяна;
Новоразработената дифузорна технология на Tornador® FOAM Z-011RS е от голяма полза за потребителите винаги, щом трябва да се отстраняват упорити замърсявания от обширни повърхнини. С взаимозаменяемите дифузори можете много бързо и без усилие да покриете с пяна цели леки и товарни автомобили, фургони и ванове. Вграденият регулатор на въздуха и гъвкавото шарнирно съединение с нипел увеличават лекотата и удобството за потребителя. Пяната на Tornador® FOAM Z-011RS е изключително суха и стабилна, с много продължително време на експозиция и въздействие, което води до силно резултатно почистващо действие.
Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии тук: www. tornador. bg


Цена: 330 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg