Регистрация | Вход или
Обяви за продажба на автомобили, джипове, бусове, мотори, камиони и др. - AutoBazar.bg
Авто обяви: гр. Русе
    DONATE❤️     Всички обяви     Реклама     Безплатни обяви

Tornador Ts-21 полираща гъба за Ph-21

Обява №: 15920  |  Публикувана/обновена: на 23 Август в 09:01  |  Преглеждания: 227
Тип МПС:Автомобили и джипове
Състояние:Ново
Доставка:За сметка на купувача

152mm (6“), велкро изпълнение с отворена структура на 6-грамни клетки. Специалният пенест материал на гъбата осигурява много висока издръжливост, дори и след по-продължителна употреба. Осигурява се качество на полиранията за дълъг работен период. Чрез разтегляне на мрежестата структура се получава увеличение на полиращата повърхност и по този начин по-бързо постигане на желания резултат. Освен това клетъчната структура поема отделяната от работната повърхност топлина и осигурява по-добро разпределяне на политурата върху повърхността на гъбата.
- отговаряща специално на изискванията на Tornador® PH-21;
- дълъг експлоатационен живот;
- структурата на повърхнината на отворени клетки позволява увеличение на полиращата повърхност;
Специалният пеноматериал на Tornador® TS-21 дава за първи път възможността с една гъба да се постигне по-дълбоко полиране на материал за отстраняване на драскотините, както и брилянтен финиш. Друга отличителна черта е и дългия и експлоатационен живот. Иновативната форма позволява лесен достъп до ъгли и ръбове, но същевременно предпазва лаковата повърхност от контакт с полиращия диск.
Заповядайте и вижте още ефективни продукти на високите технологии тук: www. tornador. bg


Цена: 39,20 лв.
Изпрати съобщение

© AutoBazar.bg | Използването на autobazar.bg или пубикуването на обява в сайта означава съгласие с Общи условия и Политика за личните данни на autobazar.bg